Wednesday, May 5, 2010

Gender Predictor

assalamu'alaikum..

pnAA baru menjenguk blog FT..
bukan, bukan Faizal Tahir.. 'adik' die, Firdaus Tahir.. heheh..
FT yg ini satu skolah menengah dgn pnAA.. mak & ayah dia pun mengajor kat sekolah pnAA jugak..

tgh dok belek2 blog tu skali ternampak link utk Gender Predictor..
maklom la, FT ni pun pegnan jugak & due dia pun sama bulan dgn pnAA cuma maybe awal sket..
hmm.. ok jugak klu try gender predictor ni.. bukan apa, saja suka2..

maka pnAA pun isi la form kat web tu & ini hasilnya..

Your Pregnancy Overview

Based On: Last Menstrual Period (October 20th, 2009)

You are 28 weeks and 1 day pregnant.

Only 11 weeks and 6 days left until your baby is born.

You are at your 3rd trimester.

183 days have passed from your LMP and 83 days are left until your due date (July 27th, 2010).

69% of your pregnancy is completed.

We have also calculated the Gender of Your Baby. Click Here to find out!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


skali kene bayor USD $ 19.95 daa.. huhu..
tunggu & lihat aje lah nnt..
tak pun nnt cuba try test google gender predictor yg FOC.. huhu
sekian..



3 ULASAN:

YaQuut said...

Alamak, ana plak yg segan nt dah jenguk blog ana. Hihi... ana ada la jgk saje2 test gender predictor dr web lain, hasilnya baby boy. Lepas tau tu, terus rasa macam tak best. Sebab ana n hubby dah sepakat xnak tau gender, baru la surprise. Tup2 bila masuk bulan ke5, 1st time check up kat klinik kerajaan, doc scan & bgtau gak gender. Waaa...nape la doc bgtau...Hmm...

Puan AA said...

nak segan ape nye.. ok je..

haha.. tu laa, org yg nak tau, x dpt tau.. org yg x nak tau, 'ter'dpt tau pulak..

zulfa dulu ana x scan pon..
& x berapa kesah sgt dpt laki ke puan..
maybe yg ni nak masuk yg nomo 2, sbb tu rase nak tau dulu boy ke girl..
tp klu klinik gomen, normal scan 2 kali aje,time awal2 & week 36.. so susah la nk tau..
nak scan kat swasta, tetibe rase kedekut.. bkn ape, takut nnt klu x nmpk, rugi aje.. hihi..

Sharinginfoz said...

macam2 kan sekarang ni... apa-apa pun, di harap semuanya ok....

1Superkids Event