Friday, May 14, 2010

Import Blog

assalamu'alaikum..

awal tahun ritu pnAA set kat fesbuk utk import nota drpd blog alifkhamsa ni..
tapi bulan lepaih (april), pnAA peratikan fesbuk dah tak import n3 blog ni lagi..
sebab apa pun tak tau..
n3 terakhir yg diimpot bertajuk 'Hadiah Terbaik' ..
maka, pnAA buat repot kat fesbuk.. tp tak dapek respon papepon..

pikir punye pikir,
pnAA rasa ada satu cara paling senang.. reset balik..(bg org yg tak reti ini la ye)
pnAA delete link ke blog yg sedia ada tu, logout, login semula & letak link ke blog balik..
wah! mmg menjadi..
fesbuk import balik n3 drpd blog ni..
tp masalahnya, n3-n3 yg lama, bermula daripada n3 'hadiah terbaik' & yg sebelum2nya, tak masuk pulak..

jadi, kalau ada sesapa yg tau camne nk import sumer n3-n3 tu balik, tlg bgtau ek..
bkn apa, pnAA import blog tu pun sbb requested drpd sorg dua sedara mara..
depa nk folo blog pnAA ikut fesbuk..


3 ULASAN:

YaQuut said...

Hehe...ana pun baru je import balik blog ke FB semalam. Macam la blog best sangat, syok sendiri jer..haha..tapi rasa puas bila dapat luahkan dan cerita walaupun mungkin takde follower pun... ;)

wilda said...

hmm..sama la kita. aritu dh import khazisboutique ke fb, tp dia import sekejap je, pastu, yilek. x tahula mcm mana nk wat..hrp2 ada yg boleh ajo. nak tumpang blajo. hehe

Puan AA said...

baru dpt tunjuk ajor drpd kak pija..
katenye guna networked blog..
& lagi cpt n3 diimpot ke fesbuk..

tak try lg ni..
jom sesame kite menerai..